• وبلاگ : حديث عاشقان زهـرا(س)
  • يادداشت : مناجات امام سجاد عليه السلام
  • نظرات : 5 خصوصي ، 34 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    سلام

    مطلب قبلي كه دوستان نظر دادند را ويرايش كردم وشد اين:
    ((((((((((«ميلاد حضرت مهدي عج الله تعالي فرجه الشريف مبارک»
    سلام
    جايي خواندم-استادي گفته بود: طلبه امام زمان بايد بداند نفس هاي او زير نظر حضرت است
    در قرآن هست كه:فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَن تَابَ مَعَكَ وَلاَ تَطْغَوْاْ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ پس همان گونه كه فرمان يافته اى ايستادگى كن ; و نيز آنان كه همراهت به سوى خدا روى آورده اند (ايستادگى كنند) و سركشى مكنيد كه او به آنچه انجام مي دهيد ، بيناست سوره هود آيه 112))))))))))))))))))))))
    چون مطلبي در آن نوشته بودم از قول امام زمان كه منبعش را نمي دانستم و پيدا هم نكردم و به اين دليل حذفش كردم
    شب گذشته برنامه اي ديدم كه مدعيان دروغيني در بحث مهدويت
    پيداشده اند كه تلويزيون با تصوير شطرنجي نشانشان داد و از قول امام زمان حرف مي زدند/ ودر آن برنامه كتاب قبيله حيله معرفي شد
    --------------------------
    انتشار کتاب قبيله حيله، در خصوص مدعيان مهدويت

    سرويس رسانه ، ادب و هنر : جامعه مدرسين حوزه علميه قم، دهمين کتاب از سلسله کتاب هاي تبليغ را با عنوان «قبيله حيله» در نقد کارنامه مدعيان معنويت و مهدويت منتشر کرد.

    جامعه مدرسين حوزه علميه قم در ادامه انتشار سلسله کتاب هاي تبليغ، کتابي را در خصوص کارنامه مدعيان معنويت و مهدويت با عنوان «قبيله حيله» منتشر ساخت که به ضميمه اين کتاب، بازخواني پرونده چند مدعي نيز درج شده است.
    اين کتاب که با توزيع محدود منتشر شده است، شامل سه بخش است که بخش اول با عنوان فرقه‏ها، چيستي و چرايي، بخش دوم بازخواني چند پرونده و بخش سوم شامل اخبار است.
    بخش اول قبيله حيله شامل پنج فصل است. در فصل اول تعريفات اديان آسماني، انواع فرقه‏ها و راههاي تبليغ و ترويج عرفان‏هاي بدلي و علل پيدايش جنبش‏هاي نو پديد تشريح شده است.
    در فصل دوم، تحليل زمينه شيوع فرقه‏ها، در فصل سوم عرفان‏هاي بدلي از جمله معرفي اجمالي جنبش هاي موسوم به نو پديد ديني، در فصل چهارم بررسي برخي فرقه ها مثل "رام الله" ، "آنکرکار" و... و در فصل پنجم نيز عرفان هاي بدلي و وجه مشترک مدعيان دروغين مطرح شده است.
    در بخش دوم که به صورت کاملا مستند تدوين شده است اسناد بسياري از افراد مدعي و خلاصه اي از زندگي‏نامه و ادعاهايشان مطرح شده است